НА КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ В ОБЩИНА ЧАВДАР Поздравиха семейни двойки за златна сватба

  • 0
  • 101 преглеждания

На 22 декември в залата на читалище „Надежда” в село Чавдар, самодейните състави към местната културна институция представиха своя концерт, посветен на Коледните и Новогодишни празници. В програмата участие взеха Детската фолклорна група „Славейче” и Детската дудучарска група „Лукан Савов”, с художествен ръководител Цветанка Георгиева, Детски танцов състав „Средногорско веселие”, с хореограф Мая Булванска, дамите от Женския народен хор „Китка” и Групата за стари градски песни и шлагери „Спомени”, водени от маестро Кузман Кузманов, както и любителите на народни хора от клуба „Чавдар”, с хореограф Камелия Иванова. С няколко изпълнения се изявиха танцови двойки от Школата за спортни и модерни танци, с хореограф Стойчо Соколов.

В спектакъла се включиха и най-малките чавдарчанчета от Детска градина „Щастливо детство”, заслужили аплодисментите на публиката с прекрасните си изпълнения.

На финала на концертната програма самодейните състави отправиха поздрав към семейни двойки, които през 2018 година са отбелязали петдесетгодишен съвместен живот и златна сватба. Приветствие към семействата Мария и Лулчо Пижови, Анка и Иван Нешкови, Йорданка и Николай Микови, Делка и Пачно Илиеви, Лушка и Йордан Добревски, Стаменка и Найден Найденови отправиха кметът Пенчо Геров и председателят на читалището Цветана Кавръкова. Г-н Геров връчи подаръци на юбилярите, както и поздравителни адреси. Коледни подаръци от Цветана Кавръкова получиха художествените ръководители на самодейните състави. Празникът завърши с общо веселие.

В ОБЩИНА ЧЕЛОПЕЧ  Представиха спектакъла „Зимна приказка за дванадесетте месеца”
Prev Post В ОБЩИНА ЧЕЛОПЕЧ Представиха спектакъла „Зимна приказка за дванадесетте месеца”
В ЧАВДАР  Коледари обиколиха цялото село Приготвиха кавърма в голям тиган
Next Post В ЧАВДАР Коледари обиколиха цялото село Приготвиха кавърма в голям тиган
Related Posts

Leave a Comment: