Народно хоро за зрелостниците на Пирдоп

  • 0
  • 133 преглеждания

На 15 май по колективът на СУ „Саво Саво“ - Пирдоп тържествено изпрати дванадесетокласниците, за който този учебен ден бе последен. Заедно със своите класни ръководителки Донка Красимирова и Донка Чардакова, абитуриентите изпълниха с весела глъч училищния двор и се насладиха на празника, организиран от 11 клас, с класен ръководител Петър Лалов и ВГ „Фантазия“, с ръководител маестро Марияна Върбанова.

С чудесни стихове и мили думи единадесетоклосниците се обърнаха към зрелостниците и ги призоваха никога да не забравят родното училище и своите учители. Песните, които им поднесоха членовете на ВГ „Фантазия“ допринесоха за тържествената атмосфера в СУ „Саво Савов“.

Класните ръководителки споделиха своите радости, тревоги и обич към абитуриентите, дадоха им последни топли напътствия за предстоящите промени в живота им.

Със сълзи на очи Деляна Къркеланова от 12 а клас и Симона Дечева от 12  б клас благодариха на класните си, на преподавателите си, на класовете си за обичта и партньорството, за уроците и наградите, за усмивките и търпението. Сценичните димки в бяло, зелено, червено оцветиха училищния двор и създадоха реално усещане  за вълшебство и родолюбие.

Спазен беше и обичаят всички зрелостници да получат свежи китки със здравец, скромни подаръци и по късче питка с мед. Тържеството приключи с народно хоро и много фотосесии.

Випуск 2018 в последен час на класа в копривщенската гимназия
Prev Post Випуск 2018 в последен час на класа в копривщенската гимназия
В ОБЩИНА ЧАВДАР  Пети национален фестивал „От небето идва любовта”
Next Post В ОБЩИНА ЧАВДАР Пети национален фестивал „От небето идва любовта”
Related Posts

Leave a Comment: