ПАМЕЛА МАРИНОВА И СТАНИСЛАВ ШУТИЛОВ ОТ ЧЕЛОПЕЧ

  • 0
  • 112 преглеждания

Спечелиха трето място на състезание във Велинград

На 25 март в столицата на балнеолечението на Балканите – Велинград, се състоя поредното издание на открито състезание по спортни танци. Сред множеството спортисти от цялата страна, бяха и няколко двойки, представители на Клуб по спортни танци „София Данс”, сред които и Памела Маринова и Станислав Шутилов от село Челопеч.

Спортният форум беше организиран от община Велинград, Българската федерация по спортни танци, Клуб за спортни танци „Импулс тийм”, ТИЦ, ЦПЛР, а самата проява премина под патронажа на кмета на общината д-р Костадин Коев. Място на изявата на състезателите беше хотел „Здравец”, като многото участници изпълниха до край конферентната му зала.

Към първенството имаше голям интерес от цялата танцова общност у нас и множество от почитателите на този спорт от страната. Изпълненията на двойките бяха оценявани от лицензирани и класифицирани съдии. Въпреки голямата и оспорвана надпревара, двамата танцьори Памела Маринова и Станислав Шутилов успяха да завоюват в категорията до петнадесет години трето място.

ЕКИП НА ОБЩИНА ПАЛИЛУЛА, РЕПУБЛИКА СЪРБИЯ  Засне кадри за филм в община Пирдоп
Prev Post ЕКИП НА ОБЩИНА ПАЛИЛУЛА, РЕПУБЛИКА СЪРБИЯ Засне кадри за филм в община Пирдоп
ЕКСПЕРТИ ОТ МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА  Посетиха Пирдоп и Еленската базилика
Next Post ЕКСПЕРТИ ОТ МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА Посетиха Пирдоп и Еленската базилика
Related Posts

Leave a Comment: