ЗА ДЕЦАТА НА СЕЛО ДУШАНЦИ Весел празник

  • 0
  • 154 преглеждания

По повод Международния ден на детето, на 1 юни в салона на читалище „Светлина“ се проведе весел празник, който бе посветен на най-малките жители на село Душанци. Той бе организиран от кметството и работещи в културната институция, подготвили за тях интересни игри и забавления на сцената. Подкрепа на двете институции бяха оказали спомоществователите Нели Петрова, Миглена Велкова, Анелия Георгиева, Пепа Тодорова, Иванка Георгиева и Благовест Азманов. В салона бяха множество родители, които с настроение и интерес проследяваха изявите на своите наследници. Някои от тях, които съвсем наскоро, вероятно, се бяха научили да ходят сами, без подкрепата на близките си, смело гонеха разсипаните на пода балони.

Кметът Златка Кънева поздрави децата с техния ден и ги призова от сърце и с настроение да се забавляват в игрите. Бъдете окрилени от щастие, запазете своята любознателност и търсете винаги доброто. Предизвиквайте себе си и сбъдвайте мечтите си, а ние – големите, ще ви обичаме и винаги ще ви подкрепяме, бъдете смели и покорявайте света, призова малчуганите Златка Кънева.

Децата от село Душанци играха с балони, участваха в конкурси с много награди, танцуваха от сърце на фона на популярни песни за щастливото им детство, пробваха се като модели в модно ревю или проявяваха бързината и съобразителността си в търсенето на определени цветове балони. Включиха се и в забавната викторина, в която трябваше да дадат остроумни отговори на пет въпроса. Накрая за всички тях имаше специална детска дискотека, както и изобилие от лакомства, с които те възстановиха силите си след множеството игри по време на тържеството, посветено на 1 юни.

ПЪРВОКЛАСНИЦИ ОТ КОПРИВЩИЦА  Получиха удостоверенията си в село Чавдар
Prev Post ПЪРВОКЛАСНИЦИ ОТ КОПРИВЩИЦА Получиха удостоверенията си в село Чавдар
СЪВЕТНИЦИ ОТ ПИРДОП  Украсиха детските заведения в общината на 1 юни
Next Post СЪВЕТНИЦИ ОТ ПИРДОП Украсиха детските заведения в общината на 1 юни
Related Posts

Leave a Comment: