Ученици твориха книжки с приказки

  • 0
  • 113 преглеждания


На 26 април в детския отдел на библиотеката на читалище „Напредък“ в град Пирдоп, се проведе представителна изява на ученици от 2 клас от Начално училище-паметник „Тодор Г. Влайков“, участници в група по интереси „Аз и другите – приказки за размисъл”, по проект „Твоят час – фаза 1” №BG05M2OP001-2.004-0004. Гости на събитието са били директорът на учебното заведение Трънка Николова, родители, учители и ученици.

Участниците в групата – Михаил Иванов Михов от 2 „в” клас и учениците от 2 „б” клас Антонио Прасков, Дейвид Личев, Димитър Луков, Иван  Димитров, Иван  Караиванов, Иван Караиванов,  Иван  Шентов, Йоан  Ецов, Лъчезар Георгиев, Мартина  Колева, Николай Гостев, Николета  Павлова, Радина Каракушева, Рая Филипова, Тодор Николов бяха подредили изложба от успешно реализираните си проекти. Възпитаниците на училището бяха създали свои книжки – „Приказки за имената”, „Приказки за правата” и „Приказки за разнообразието”, които показаха на гостите на проявата, разказаха присъствали на събитието.

Ръководителят на групата – тяхната учителка Евдокия Богданова, е запознала присъстващите с целта на проекта и е презентирала електронния вариант на приказките.

Представянето е продължило с теглене на  жребий, който е определил  имената на децата, чиито приказки да бъдат прочетени. Изненадата е била, когато родителите са бели предизвикани да направят избора. Късметлиите с готовност се справили с предизвикателството и за награда са били  удоастоени с аплодисменти.

Накрая Захаринка Бодурова - завеждащ  библиотеката, е подарила на учениците книги, читателски карти и специалната молба на книгата.

С ОПЕРЕТАТА „БЪЛГАРИ ОТ СТАРО ВРЕМЕ”
Prev Post С ОПЕРЕТАТА „БЪЛГАРИ ОТ СТАРО ВРЕМЕ”
Next Post И В ОБЩИНА МИРКОВО
Related Posts

Leave a Comment: