В ЧАВДАР Народни хорà и веселие в полунощ с група „Четири“

  • 0
  • 131 преглеждания

Програмата на „Коледното село на България“ в село Чавдар продължи и през последния ден на отминалата вече 2021 година. От 21:00 ч. на площад „Васил Левски”, заедно с диджей Дани и Поля Иванова, чавдарчани се веселиха с много музика, игри с изненади и награди. Час преди да настъпи Новата 2022 година, за доброто настроение на присъстващите се погрижиха изпълнителите от група „Four“ (Четири), с която жителите и гостите на село Чавдар посрещнаха Нова година. Малко преди полунощ на 31 декември множество хора, заприиждаха на площада. За  седемнадесета година организатори на общото посрещане на Новата година бяха ръководството и служители на Община Чавдар.

Изтеглиха се печелившите номера от новогодишната томбола. Наградите бяха осигурени от ОбА и съорганизаторите на проявата и връчени от писателя доц. Георги Бърдаров, а най-атрактивната телевизор, който бе спечелен от семейство Симеонови от село Чавдар – от кмета Григор Даулов.

Малко преди полунощ кметът г-н Даулов поздрави празнуващите с настъпващата Нова година, като им пожела да сбъднат всички свои мечти и желания, които не са се осъществили през отминаващата. Той отвори бутилка с шампанско и вдигна тост за просперитета на общината и нейните жители. Кметът благодари на организаторите за провеждането на инициативата „Коледното село на България“, като заяви, че догодина то да бъде по-мащабно. Очакващи първата минута от 2022-ра година, чавдарчани се поздравяваха и си пожелаваха здраве и късмет. Разноцветна заря озари небето над селото.

На площада се извиха български хора, на които се наловиха малки и големи. Празникът завърши с изпълнения на група „Four”.

В ПИРДОП  Вълнуващи слова и стихове за Деня на Свободата на Пирдоп
Prev Post В ПИРДОП Вълнуващи слова и стихове за Деня на Свободата на Пирдоп
В ПЪРВИЯ ДЕН НА НОВАТА ГОДИНА  Пожелахме повече здраве и благополучие през 2002-ра
Next Post В ПЪРВИЯ ДЕН НА НОВАТА ГОДИНА Пожелахме повече здраве и благополучие през 2002-ра
Related Posts