В ЧАВДАР Специална торта за първокласниците

  • 0
  • 104 преглеждания


На 15 септември в Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий” в село Чавдар тържествено беше открита новата учебна година. Гости на празника бяха родители, баби и дядовци, близки и роднини на учениците. Най-радостни бяха първокласниците, които бяха посрещнати от своята класна ръководителка Елена Гинина.

Поздрав към учителите и учениците отправи Павлина Павлова – отговорник по дейността на образователните институции в Община Чавдар. С приветствие към всички на празника се обърна и кметът на общината Пенчо Геров.

В музикално-литературната програма се включиха малчуганите от Детска градина „Щастливо детство”, както и ученици от основното училище. В стаята на първокласниците ги чакаше много приятно украсен и уютен учебен кабинет, а на чиновете г-жа Гинина беше подредила учебниците, които ще бъдат нужни на нейните възпитаници през новата учебна година. Специална беше и тортата във формата на учебник, от която след това всички похапнаха.

През лятната ваканция ръководството на Община Чавдар направи и основен ремонт на санитарните помещения на учебното заведение.

В НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ – ПИРДОП  Шестдесет и четири първокласници
Prev Post В НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ – ПИРДОП Шестдесет и четири първокласници
Нови раници за мирковските ученици
Next Post Нови раници за мирковските ученици
Related Posts

Leave a Comment: