Випуск 2016 на СОУ „Саво Савов” на бал

  • 0
  • 127 преглеждания

На 26 май абитуриентите на СОУ „Саво Савов” Пирдоп проведоха своята празнична вечер и зарадваха жителите на града с чудесните си тоалети и младежки жар.

Дванадесетокласниците с класен ръководител Даниела Ганчовска - преподавател по история и философия, поднесоха на гражданите от Пирдоп един приказен спектакъл от феерия, нежност, стил и красота. На самото си тържество те бяха поздравени от директора на училището Цвятко Четьов, който им пожела мечтите им да станат реалност, да покоряват все повече образователни върхове, да съхранят любовта си към просветата и науката, да бъдат здрави и винаги с високо вдигнати глави.

С много любов към тях се обърна и класната им ръководителка г-жа Ганчовска, която каза, че се гордее с тях и че работата й с този клас е била истинско удоволствие. Пожела им безброй красиви мигове и много радост в живота. Добри чувства и впечатления сподели и педагогът Петър Лалов, който бе класен ръководител на абитуриентите от 8 до 10 клас. Той заяви, че младите хора се отличават със своята интелигентност, отлични знания и умения по отделните училищни дисциплини и високи постижения.

Балът на зрелостниците от СОУ „Саво Савов” премина с много забавни игри и състезания, весели предизвикателства и шеги, кръшни народни хора и танци.

„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“  Организира втори панаир за децата на Пирдоп и Златица
Prev Post „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Организира втори панаир за децата на Пирдоп и Златица
“АУРУБИС БЪЛГАРИЯ”  Подкрепи инициативата “Образование България 2030”
Next Post “АУРУБИС БЪЛГАРИЯ” Подкрепи инициативата “Образование България 2030”
Related Posts

Leave a Comment: