ВРАТАРЯТ НА ФУТБОЛЕН КЛУБ „МИРКОВО – ВЕТЕРАНИ“ Отказа карловци при дузпите на турнира в Царево

  • 0
  • 110 преглеждания

На 26 юни в курортния град Царево от Българското Черноморие, се е провел традиционният летен международен турнир по футбол за ветерани, съобщи за в. „Регион“ мениджърът и капитан на отбора на ФК „Мирково – ветерани“ инж. Иван Велин. Съставът е бил един от участниците в надпреварата.

В първия си двубой представителите на региона са отстранили силния и техничен тим на град Люлебургаз, Република Турция. Победата ги е изпратила на финала, където се спорили за първото място в турнира с отбора на град Карлово. И въпреки че, противно на правилата, футболистите от родния град на Апостола Левски са имали в състава си действащи състезатели на по 20 – 25 години, с много сърцата игра мирковските ветерани са постигнали равен резултат в редовното време на мача – 1 : 1. Така се е стигнало до определяне на победителя чрез изпълнение на дузпи, както вече неведнъж това стана и на Европейското първенство.

Вратарят на ФК „Мирково – ветерани“ Владимир Власакиев, защитил безапелационно авторитета си на много добър страж, като отразил два от наказателните удари, изпълнени от футболисти на отбора от гр. Карлово. От своя страна неговите колеги от отбора на с. Мирково били безпогрешни и заслужено тимът спечелил купата на Община Царево и на турнира.

С успеха си футболистите на „Мирково – ветерани“ направили впечатляващ и запомнящ се подарък за рождения ден на своя директор Иван Джонгов и на доайена на отбора Иван Велков, който наскоро отбеляза 80-годишен юбилей, заяви инж. Иван Велин.

ГОСТИ ОТ РОДОПИТЕ  За празника на село Душанци
Prev Post ГОСТИ ОТ РОДОПИТЕ За празника на село Душанци
Курбан за Петровден в Копривщица
Next Post Курбан за Петровден в Копривщица
Related Posts

Leave a Comment: