ФУТБОЛЕН КЛУБ „ПИРДОП“ Започна с две победи като гости домакин

  • 0
  • 116 преглеждания

На 16 март, при отлично за сезона време, на стадиона на Спортен комплекс „Мирково“ се състоя футболна среща между отбора на ФК „Пирдоп” и  гостуващия тим на „Звездец” Горна Малина. Играта беше прекъсвана от много нарушения и от двете страни, но до жълти картони и дузпи не се стигна.

Две минути преди края на първото полувреме гостите успяха да вкарат гол на домакините от Пирдоп, с което поведоха в двубоя с 1:0.  През второто полувреме пирдопчани се активизираха и скоро успяха да изравнят резултата. До края на срещата пирдопчани отбелязаха още два гола. Голмастор и на трите попадения е Тошко Александров, който заслужено спечели овациите на публиката. Така срещата завърши при резултат 3:1 в полза на ФК „Пирдоп”.

В първия кръг на пролетния полусезон, на 9 март отборът на ФК „Пирдоп” на неутрален терен печели с 6 : 2 срещу отбора на  „Левски 1923”  от Елин Пелин. До момента тимът е осми във временното класиране от дванайсетте отбора в Източната „В“ група на Софийска област. Играта на състава и постигнатите победи са основание за оптимизъм и по-предно място в групата.

Миналата седмица като домакин отборът на ФК „Мирково” загуби с 2:0 от отбора на „Бенковски” Костенец. След като през отминалия сезон тимът е бил изваден от групата, в която е бил на 10-то място, сега той отново се включва в групата и в момента е предпоследен – единадесети.

Започнаха и контролните срещи между детските отбори. На 17 март като гости момчетата от „Средногорец 2016” печелят убедителна победа от 6:0 среещу отбора на „Локомотив” София, съобщиха от ръководството на клуба.

Стартира пролетния полусезон
Prev Post Стартира пролетния полусезон
Парад на маската в Копривщица
Next Post Парад на маската в Копривщица
Related Posts

Leave a Comment: