Стартира пролетния полусезон

  • 0
  • 133 преглеждания

В неделя – 17 март, на игрището с изкуствено покритие в гр. Пирдоп отборите от местната лига по мини футбол „Средногорие“ изиграха срещите си от първия кръг. Двубоите преминаха с изненади и доставиха удоволствие на почитателите на най-популярната игра в хубавия неделен ден.

Мини футболна лига „Средногорие“ е с 12 тима, и във всеки кръг ще се изиграват по шест срещи. На първите двубои от пролетния сезон съдия бе Добромир Цеков, а делегат от БАМФ бе Владимир Петров. Полезно за интересуващите се бе представянето на резултатите в реално време по интернет на страницата на Асоциацията.

В първата среща един срещу друг на терена застанаха съставите на „Смяна А“ и ФК „Миро“ – Пирдоп. Символичните гости след първото полувреме от 25 минути, изоставаха в резултата с 1 : 0, но през второто успяха да отбележат три безответни гола във вратата на своите противници и да спечелят двубоя.

Втората за среща бе между ФК „Орлин“ и ФК „Ерато“, завършила с разгромния резултат 9 : 1. „Отборът на народа“, също инкасира изразителна загуба от „ФК „Каталунците“, като допусна 6 попадения във вратата си, а отбеляза само три. В четвъртия за първия кръг двубай ФК „Пирдоп“ не успя да надделее над МФК „Средногорие“ – Златица, завършвайки при резултат 4 : 4. В предпоследната среща за деня „Пирдоп Енерджи“ загуби от ФК „Църквище“ с 1 : 3. Атрактивен двубой накрая направиха ФК „Златица“ и ФК „Мирково – ветерани“, в която по-обиграният отбор на инж. Иван Велин спечели с резултат 3 : 5.

Тодоровден в Копривщица с нов регламент
Prev Post Тодоровден в Копривщица с нов регламент
ФУТБОЛЕН КЛУБ „ПИРДОП“  Започна с две победи като гости домакин
Next Post ФУТБОЛЕН КЛУБ „ПИРДОП“ Започна с две победи като гости домакин
Related Posts

Leave a Comment: