КЛУБЪТ ЗА ИЗТОЧНИ БОЙНИ ИЗКУСТВА „ФРЕНДШИП“ – ПИРДОП Спечели над 90 призови места през 2018 година

  • 0
  • 95 преглеждания

Традиционната коледно-новогодишна среща проведоха на 22 декември членовете на Клуба за източни бойни изкуства „Френдшип“ от гр. Пирдоп. В едно от заведенията в града каратистите и техните родители се забавляваха и с добри спортни резултати и настроение изпратиха старата 2018 година.

Председателят на клуба сенсей Ресми Бобев представи успехите на своите възпитаници и връчи на всички календари на клуба за отличното им представяне на татамито в състезанията, в които те са участвали. С грамоти сенсей Бобев отличи най-добрите си състезатели – Ива Георгиева, Айлин Бобева, Станимир Иванов и Реми Бобев за завоюваните златни, сребърни и бронзови медали на световни и европейски първенства и за подкрепата, която е имал от тях за развитието на клуба и спорта. Той пожела на всички весели коледни и новогодишни празници, здраве и продължаващи възходящи изяви в представянето им в предстоящите двубои на националните и международни първенства и турнири. Сенсей Ресми Бобев изрази благодарности и признателност към спонсорите на клуба, които са подпомагали неговата дейност и израстване на каратистите през годината.

На тържеството бе разрязана и голяма вкусна торта, от която каратеките с удоволствие си похапнаха.

През 2018 година състезателите на клуба са участвали в повече от петнадесет състезания в двете дисциплини – „Ката“ и „Кумите“, на бойния спорт. Завоюваните на тях над 90 отличия са впечатляващи и по брой, и по благородството на техния цвят.

Поздрави към каратеките и техните родители отправи с авторски песни Мария Велкова, в дует и изпълнения на китара от Реми Бобев.

Дядо Коледа зарадва малки и големи в с. Душанци с подаръци
Prev Post Дядо Коледа зарадва малки и големи в с. Душанци с подаръци
Коледен концерт на читалището в Златица
Next Post Коледен концерт на читалището в Златица
Related Posts

Leave a Comment: