МИРКОВЧАНИ Започнаха пролетния сезон с победа

  • 0
  • 113 преглеждания

На 19 март на стадиона в Мирково се проведе първата футболна среща за пролетния полусезон за ОФГ София зона „Изток“. Мачът се игра между отборите на “Рилец“ - Говедарци и ФК „Мирково“ като домакин. Срещата започна с около 15 минути закъснение, заради забавяне на гостите по пътя. Коректно те бяха предупредили съдийската бригада и отбора на Мирково, чийто играчи изчакаха да пристигнат съперниците им, за да започне двубоят.

В есенния полусезон отборът на „Мирково“ се класира четвърти в групата с петнадесет точки. Срещата протече коректно, макар от публиката имаше забележки към съдията за непоказани картони и неотчетени засади, а срещата бе оцветена с много жълти картони.

Домакините откриха резултата още в петата минута с гол на Иван Ангелов, а в 15-та вече водеха с 2 : 0, след попадение на Иван Спасов. Гостите от „Рилец“ се върнаха в мача, като успяха да преодолеят стража на мирковчани Боян Иванов в 35-та минута. Така първото полувреме завърши при резултат 2:1 за местните футболисти.

Второто полувреме домакините започнаха с две промени в състава, като в игра влязоха футболистите Даниел Иванов на мястото на Цветан Македонски, а Димитър Василев замени Любослав Генов.  Състезателите от с. Говедарци бяха по-настойчиви и задълго време се задържаха пред вратата на мирковчани. Устремът им обаче бе прекършен отново от Иван Ангелов, който отбеляза своя втори гол в мача след една успешна контраатака на ФК „Мирково“.

Резултатът стана 4 : 1 в полза на местния тим, като още един гол в своята сметка в двубоя записа и Иван Спасов. Малко по-късно и гостите имаха късмет да отбележат попадение във врата на домакините. В 86-та минута резултатът стана 5 : 2, като последният гол в полза на мирковчани беше реализиран от Недко Йорданов.

При тази победа отборът вероятно ще запази четвъртото място в групата, но това ще стане ясно след като се разбере как са завършили другите срещи от кръга. Следващата неделя отборът ще бъде гост на тима на Горна Малина.

ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ В ЗЛАТИЦА  Честваха 25 години на своята организация
Prev Post ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ В ЗЛАТИЦА Честваха 25 години на своята организация
„ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“  Предлага стаж за петдесет студенти на „Дни на кариерата 2016“
Next Post „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“ Предлага стаж за петдесет студенти на „Дни на кариерата 2016“
Related Posts

Leave a Comment: