МОТОЦИКЛЕТИСТЪТ НЕНКО СТАМЕНОВ Благодари на спонсори от Община Чавдар

  • 0
  • 157 преглеждания

Състезателят по мотоциклетизъм Ненко Стаменов от село Чавдар, класирал се на второто призово място в клас F 1000 на квалификациите на първия кръг от Източноевропейския и Републикански шампионат по СуперМото и BMU European championship 2020, отправи специални благодарности към дарителите от Община Чавдар.

Спортистът присъстваше на сесията на местния законодателен орган в най-малката община в Република България, състояла се на 30 юли. Желанието му беше лично да изрази своето задоволство от постигнатите успехи, постигнати благодарение на моралната и материална подкрепа, оказана му от Общинския съвет и Общинската администрация.

Кметът Григор Даулов е честитил завоюването на сребърната купа на спортиста, като е споделил, че изпълнителната и законодателната власт в Община Чавдар са наясно, че мотоциклетизмът наистина е изключително скъп спорт. Той е гарантирал своята и на колегите си бъдеща подкрепа с каквото е възможно за участия на Ненко Стаменов в други спортни прояви в страна и чужбина.

Изказвания по темата са направили и общински съветници. От своя страна 36-годишният спортистът е изразил увереност, че заедно с всички ще продължи да прославя Община Чавдар в страната и в чужбина.

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
Prev Post ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“   Завърши първата онлайн академия по фотография
Next Post „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Завърши първата онлайн академия по фотография
Related Posts

Leave a Comment: