В РЕГИОНАЛНОТО ДЕРБИ ПО ФУТБОЛ Златица надви за втори път Пирдоп

  • 0
  • 78 преглеждания

На 21 ноември на стадиона на Спорен комплекс „Мирково се изигра местното дерби от последния кръг на есенния полусезон в Зона „Изток“ на областното първенство по футбол за деца, ордени през 2006 г. Двубоят бе между отборите на Футболен клуб „Средногорец 2016” – Златица и Футболен клуб „Пирдоп.

Приятното за игра време допринесе състезателите от двата тима да се отпуснат и да изиграят един добър и класен двубой, изпъстрен с много попадения, за радост на всички родители и треньори.

За втори път през този сезон момчетата от ФК Средногорец 2016”, с треньор Николай Лазаров, успяха да се наложат над връстниците си от Пирдоп, водени от Красимир Пастушки. Домакините отбелязаха пет попадения във вратата на своите гости, като допуснаха само едно в своята и мачът завърши 5 : 1 в тяхна полза.

Срещата бе използвана за обиграване на двата състава, като треньорите Лазаров и Пастушки използваха всичките си резерви, които пуснаха в игра през двете полувремена на двубоя. Младите футболни таланти показаха добрите си умения при боравенето с топката, а играта им на изкуствения терен на стадиона бе спортменска и в дух на взаимно уважение като спортисти.

Така с един отложен мач срещу отбора на Ихтиман, децата от ФК Средногорец 2016” ще зимуват в челната тройка от временното класиране в групата. При подходящи метеорологични условия за игра, срещата между двата тима ще се изиграе тази седмица. В първенството на БФС Софийска област участват и юношите на клуба. В последния си двубой от есенния полусезон съставът на родените през 2004 г., се наложи над връстниците си от ФК Сливнишки герой“ – Сливница, и са еднолични водачи в своята група.

В ПИРДОП  Избираха църковни настоятели
Prev Post В ПИРДОП Избираха църковни настоятели
ДЕЦАТА НА ФК „ПИРДОП“  Надделяха над връстниците си от град Елин Пелин
Next Post ДЕЦАТА НА ФК „ПИРДОП“ Надделяха над връстниците си от град Елин Пелин
Related Posts

Leave a Comment: