ЮНОШИТЕ НА ФК „СРЕДНОГОРЕЦ 2016“ С впечатляваща домакинска победа на стадиона в Мирково

  • 0
  • 96 преглеждания

На 17 септември беше сложено началото на есенния сезон 2020 / 2021 година по футбол за детско-юношеските отбори в региона. Първият кръг за родените през 2004 г. юноши младша възраст между тимовете на ФК Средногорец 2016” –  Златица и ФК Струмска слава” – Радомир, се изигра на стадиона на Спортен комплекс „Мирково”. Двубоят се проведе при спазване на необходимите мерки за безопасност. Една от тях е да не се правят общи снимки на отборите преди срещата.

Средногорските тигри започнаха старта на сезона с убедителна победа.  Резултатът беше открит в 21 минута с попадение на Иван Костадинов. Нашите момчета показаха по-добра игра и в 39-та минута Лъчезар Динков отбеляза втори гол в сметката на своя тим. Видимо притеснени от този развой на играта и в стремежа си да опазят вратата от следващи попадения, гостите си отбязаха автогол секунди преди края на първото полувреме.

През втората част на мача гол за юношите на „Средногорец 2016” беше отбелязан в 62-та минута от Николай Питеков. Така домакините завършиха срещата си с връстниците си от Радомир с 4:0. Младите футболни таланти от Златица дадоха всичко от себе си и направиха сериозна заявка за добро представяне в предстоящия сезон.

На страницата на клуба във Фейсбук се съобщава, че в 1-я кръг  на първенство за 2020 / 2021 г. между отборите на ФК „Рилски спортист” и  ФК Средногорец  2016”, за родените  през 2006 г. срещата е завършила при резултат 3:2. Въпреки че отборът от Златица е повел в резултата, но не е успял да преодолее желанието и устрема на момчетата от Самоков и да постигне победата.

„ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“   Прие ученици на практика
Prev Post „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“ Прие ученици на практика
Художник нарисува пленера в Копривщица
Next Post Художник нарисува пленера в Копривщица
Related Posts

Leave a Comment: