ЗА ПОЩАТА В ЛАПЛАНДИЯ Поставиха кутия за писма до Дядо Коледа

  • 0
  • 106 преглеждания

През миналата седмица работливите елфчета от далечна Лапландия съобщиха чрез свое прессъобщение до редакцията на вестник „Регион“ с молба за предадем за всички деца, че красива пощенска кутия за писма до Дядо Коледа е поставена пред сградата на Община Чавдар. За втора поредна година Добрият старец ще очаква малчуганите да пуснат писмата си до него и да заявяват своето желание за коледен подарък.

В официалната пощенска кутия на Дядо Коледа малки и големи може да пускат писмата си, в които са описали своите желания и пожелания към близки и роднини. Организаторите на инициативата обещават той да получи всички коледни писма навреме. И макар джуджетата на Дядо Коледа да са в хоум офис, а работата им да е затруднена, ще се постараят да направят всичко възможно и всяко едно дете да получи своите подаръци под празничната и грейнала в светлини коледна елха на Бъдни вечер.

Инициаторите на проявата от Община Чавдар заявяват, че за Дядо Коледа ще е радост да види личицата на малчуганите, докато пускат своите писма до него. Затова родителите им да щракнат по една снимка и така Добрият старец ще стане част от магията на Коледа. Ако майките и татковците на децата, пуснали писма до белобрадия старец, желаят да ги запазят за спомен на своите наследници, могат да направят това като се обърнат към служителите на общината. „Нека всеки, който вярва в чудеса, да пусне своето писмо до Дядо Коледа в кутията до елхата!... Ние вече го направихме!“, казаха от Община Чавдар.

НЕГОВО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО ТЕМИРТАЙ ИЗБАСТИН – ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК НА РЕПУБЛИКА КАЗАХСТАН
Prev Post НЕГОВО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО ТЕМИРТАЙ ИЗБАСТИН – ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК НА РЕПУБЛИКА КАЗАХСТАН
ОБЩИНА ЧАВДАР  Домакин на инициативата „Коледното село на България“
Next Post ОБЩИНА ЧАВДАР Домакин на инициативата „Коледното село на България“
Related Posts

Leave a Comment: