АТЛЕТИ НА ЗЛАТИЦА

  • 0
  • 52 преглеждания

Печелят златни медали в два турнира.

На 25 юли в гр. Смолян се проведе състезание по планинско бягане, което взеха участие атлети от цялата страна. Спортен клуб „Стоян Николов“ в гр. Златица беше представен на надпреварата от четири лекоатлетки.

На дистанция от 1800 м. Виктория Тодорова спечели първото място, съотборничките й Гергана Николова зае второто, а Анна-Мария Шушулова - третото. При жените на дистанция от 9000 м. състезателката и техен треньор Елена Ранчева също триумфира със златния медал. Това състезание се оказа изключително успешно за представителите на СК „Стоян  Николов“, защото и четирите атлети са завоювали медали.

Два дни по-късно – на 27 юли, в София се е провел лекоатлетическият фестивал на бягането – „Олимпийска алея Лондон 2012”, в който състезателките на гр. Златица са участвали в бягането на 600 м. Първа финала е преминала Цветомира Николова от Спортен клуб „Стоян Николов”, следвана от  Виктория Тодорова и Гергана Николова. На 1200 м. златният медал е станал притежание на състезателка от гр. Мездра, а сребърният е завоювала Ангелина Предьова от Златица. На четвърто място се е наредила Анна-Мария Шушулова. При жените на 2012 м. Елена Ранчева е спечелила отново златен медал.

На 27 юли 2015г. в гр.София се проведелекоатлетически фестивал на бягането – ОЛИМПИЙСКААЛЕЯ ЛОНДОН 2012 г.В него взеха участие клубове от цялата страна.От СК „Стоян Николов“ гр.Златицапремериха силишест лекоатлетки.На дистанция от 600 м. Цветомира Николовасе нареди на първо място, Виктория Тодорова – на второ иГергана Николова – на трето място. На дистанция от 1200 м. Ангелина Предьова е втора, а Анна-Мария Шушулова е четвърта.При жените на дистанция 2012м. Елена Ранчева спечели златният медал. На това състезание победителите бяха наградени с медали иотново получиха по една рекламна тениска.

ДИЛЯНА МИНКИНА
Prev Post ДИЛЯНА МИНКИНА
ОБЩИНА ЧЕЛОПЕЧ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДОМАКИН НА АВТОКРОС
Next Post ОБЩИНА ЧЕЛОПЕЧ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДОМАКИН НА АВТОКРОС
Related Posts

Leave a Comment: